Nou nascuti

Un copil e cel mai frumos dar pe care viața ți-l poate oferi! Chiar dacă la început nu conștientizezi, bebelușul tău se schimbă de la o zi la alta, crește mai repede decât ți-ai putea imagina.

Perfecțiunea și gingășia primelor trăsături este unică și merită să fie surprinsă în fotografii. Fotografii pe care să le poți strânge la piept atunci când îți va fi dor de el așa de mic, când îți va lipsi să îl mai ții în brațe, când îți va lipsi mirosul de lăptic al pielii lui. Fotografii pe care să i le oferi copilului tău când va fi mai mare. Poate nu-i va veni să creadă cât de mic era odată, poate se va amuza de mutrițele pe care le făcea, dar cu siguranță le va răsfoi cu mare drag și va ajunge la sufletul lui, indiferent de vârstă.

Sedința foto de nou născut se recomandă să se facă în primele 12 zile ale bebelușului. După această perioadă, el devine mult mai sensibil la orice stimul, la orice atingere, pot apărea colicii, iar poziționarea acestuia devine mult mai dificilă.

Siguranța nou născutului este prioritară, astfel că bebelușul are parte de atingeri blânde și delicate, de un studio cald și primitor și de elemente de recuzită atent aleasă. Fotografiile de nou născut înseamnă dăruire și răbdare.

Îți recomandăm să ne contactezi în ultima perioadă a sarcinii, pentru a discuta detalii despre ședința foto. Păstrează gingășia primelor trăsături, în fotografii pe care le vei avea o viață întreagă!

Tarife începând cu 450 RON. Pentru un pachet personalizat, vă rugăm să ne contactați.