Eu sunt Sorina, cea din spatele aparatului de fotografiat: mamă, fotograf și profesor. Dintotdeauna am fost pasionată de fotografie, prietenii știu asta, însă doar în urmă cu câțiva ani am decis să îmi urmez visul. Mă simt binecuvântată că am ocazia să fac ceea ce îmi place cu adevărat. Fotografia îmi umple sufletul de bucurie și mă încarcă cu multă energie pozitivă. Probabil fiindcă am ocazia să fotografiez cele mai frumoase momente din viață, clipe pline de emoție și bucurie, trăiri ce mi le transmiteți și mie și care mă încarcă pozitiv: strălucirea din ochii soților atunci când se privesc; bucuria de a deveni părinte, când un suflețel îți crește în pântec; gingășia primelor trăsături ale micuțului tău; mirosul dulce de lăptic al pielii lui; primul Crăciun împreună, când ai conștientizat că, micuțul ce stă cuibărit în brațele tale e cel mai frumos cadou! Cu fiecare familie care îmi trece pragul, devin tot mai bogată în prieteni, sentimente și trăiri.

Iubesc oamenii și îmi place să-i surprind în ipostazele lor naturale. Iubesc să surprind emoția din noi, emoția momentului, aceasta e cea care însuflețește fiecare imagine! Și cel mai mult iubesc emoția pe care o transmit copiii, fiindcă ei sunt întruchiparea purității, a gingășiei și a naturaleții absolute.

Câteodată, mă simt ca un pictor: potrivesc lumina caldă, aștern culori blânde peste trăsături, presar emoție și multă iubire, iar tabloul final este gata!

Fiindcă îmi doresc să vă ofer imagini tot mai frumoase și fiindcă știu că dacă Dumnezeu m-a înzestrat cu un talent, atunci trebuie să îl cultiv, particip constant la cursuri și workshopuri, susținute de lectori atât din țară, cât și din străinătate.

Nimic nu poate egala mulțumirea și satisfacția pe care o am atunci când văd o familie bucurându-se de amintirile frumoase pe care le-a primit. Amintirile sunt cele mai de preț comori. Inevitabil, timpul e efemer, dar fotografiile vor dăinui pentru totdeauna.