Maternitate

Maternitatea…o perioadă specială din viața de femeie, perioadă în care un suflețel îți crește în pântec. Momentul evidențierii a două linii pe test, emoție și bucurie deopotrivă, cu atât mai mult cu cât, poate ai așteptat acest moment dintotdeauna. Prima ecografie la care v-ați minunat de acel mic bob de mazăre. Prima mișcare suavă din pântecul tău, care mai târziu s-a transformat într-o adevărată seară de dans. Ce poate fi mai frumos decât atât?! Nu mai contează nici stările de greață, nici kilogramele în plus, acum vei deveni mămică și asta e tot ce contează cu adevărat!

Ne dorim să surprindem împreună bucuria de a deveni părinte. Indiferent de locația aleasă, în studio sau în natură, vom capta în imagini clipe memorabile, în care burtica va fi principala vedetă a fotografiilor.

Fiindcă ținuta joacă un rol important în obținerea unei imagini de vis, îți punem la dispoziție o colecție generoasă de rochii de maternitate.

Sedința foto se recomandă să se facă între săptamânile 26 și 34, atunci când burtica e deja bine conturată și tu te simți foarte bine.

Tarife începând cu 350 RON. Pentru un pachet personalizat, vă rugăm să ne contactați.